Ιωάννης Γκότσικας - Πλαστικός χειρουργός Θεσσαλονίκη

Μενού

Επικοινωνία

Διόρθωση μύτης με υαλουρονικό οξύ

Υπάρχει σίγουρα ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που δεν είναι ικανοποιημένοι από το σχήμα της μύτης τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μικρές αισθητικές ατέλειες μπορούν να διορθωθούν με τη χρήση ενέσιμου υαλουρονικού οξέος. Πρόκειται δηλαδή για μία προσωρινή διόρθωση της μύτης χωρίς χειρουργείο.

Η μέθοδος αυτή αναφέρεται λανθασμένα και ως  “μη επεμβατική ρινοπλαστική” ή “ρινοπλαστική χωρίς νυστέρι”. Ωστόσο, πρέπει να τονίσουμε ότι δεν πρόκειται για μια παραλλαγή της συγκεκριμένης χειρουργικής επέμβασης. Είναι απλά μία εναλλακτική, ενέσιμη μέθοδος με την οποία διορθώνουμε προσωρινά το σχήμα της μύτης και απευθύνεται σε άτομα που δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργείο. Από την άλλη μεριά, η ρινοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση εκλογής για τη μόνιμη διόρθωση τόσο του σχήματος όσο και της λειτουργίας της μύτης.

Η μη χειρουργική διόρθωση με υαλουρονικό οξύ αφορά συγκεκριμένες αισθητικές ατέλειες όπως  ο μικρός ή μέτριος ύβος (καμπούρα),  οι μικρές αποκλίσεις και η φαρδιά κορυφή της μύτης.

Η διαδικασία διαρκεί 15 λεπτά, γίνεται στο ιατρείο και είναι πρακτικά ανώδυνη. Μπορεί να εμφανιστεί ήπιο οίδημα και ερυθρότητα που υποχωρεί σε λίγες ημέρες. Επανεξέταση και, εφόσον χρειαστεί, συμπληρωματική έγχυση γίνεται μετά από δύο εβδομάδες. Το αποτέλεσμα της διόρθωσης της μύτης με υαλουρονικό οξύ είναι άμεσα ορατό και διαρκεί 9-12 μήνες. Η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες γίνεται την ίδια ημέρα. 

Περισσότερες πληροφορίες στο 2310-234565.

Φωτογραφίες πριν & μετά

Διόρθωση ρινικού ύβου (καμπούρας) με υαλουρονικό οξύ.
Διόρθωση ρινικού ύβου και ακρορρινίου με υαλουρονικό οξύ.
Scroll to Top

Κλείστε Ραντεβού

Κλείστε ραντεβού συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα ή καλέστε μας στο 2310234565.
Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν!