πλαστικός χειρουργός θεσσαλονίκη
Πλαστικός χειρουργός στη Θεσσαλονίκη, Γκότσικας Ιωάννης

Θεραπείες

Fractional Laser (Fraxel)

Η εφαρμογή της τεχνολογίας Fractional Laser αποτελεί την πιο μοντέρνα θεραπεία της αισθητικής ιατρικής. Χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση ρυτίδων, ουλών, κηλίδων και ραγάδων παρουσιάζοντας σε πολλές περιπτώσεις θεαματικά αποτελέσματα. 
 
Η δεσμίδα του Fractional Laser εκπέμπεται τμηματικά και δρα τόσο επιφανειακά στην επιδερμίδα όσο και βαθύτερα στο χόριο ενεργοποιώντας τους ινοβλάστες. Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης που προσδίδουν στο δέρμα λάμψη και σφριγηλότητα.
 
Πόσο γρήγορα μπορώ να επιστρέψω στην εργασία μου μετά τη θεραπεία με Fractional laser; Τι πρέπει να προσέξω;
Μετά τη θεραπεία, παρατηρείται ερυθρότητα, ήπιο οίδημα και μερικές φορές αποφολίδωση που υποχωρούν σε μερικές ημέρες. Για το επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει να αποφεύγεται η πολύωρη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, πάντα χρησιμοποιώντας αντιηλιακή κρέμα υψηλού δείκτη προστασίας.
 
Πόσες θεραπείες θα χρειαστούν συνολικά;
Εξαρτάται από το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Για την ανάπλαση του δέρματος και τις ρυτίδες αρκούν 2-4 θεραπείες, ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος. Για ουλές, σημάδια και ραγάδες, ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από τη βαρύτητα της κατάστασης.
 
Μπορεί το Fractional Laser να βοηθήσει στην εξάλειψη των ραγάδων εγκυμοσύνης;
Με τη χρήση της τεχνολογίας Fractional Laser έχουν διαπιστωθεί πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα και στην αντιμετώπιση των ραγάδων, κυρίως των ερυθρών.
 
 
 
Κατασκευή Ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη Πλαστικός χειρουργός Θεσσαλονίκη, Π.Π. Γερμανού 28, Τηλ: 2310 234565 - info@gkotsikas.gr